Drugi o nama

Regionalna privredna komora Niš, u saradnji sa konsultantskom kucom IMS KONSALTING DOO, organizovala je u cetvrtak, 11. juna 2015. izuzetno dobro posecen seminar o zahtevima nove verzije ISO 9001 standarda (ISO 9001:2015). S obzirom na izuzetno dobre reakcije ucesnika seminara, na diskusije, postavljena pitanja i odgovore strucnog predavaca, Seminar o zahtevima nove verzije ISO 9001 standarda (ISO 9001:2015) je ocenjen kao izuzetno uspesan. Seminaru je prisustvovalo 32 polaznika.

Zoran Marković,
rukovodilac projektnog sektora RPK Niš

 

Posebno nam je drago da smo u mogućnosti da preporučimo saradnju sa preuzećem IMS KONSALTING d.o.o. nakon uspešne implementacije navedenog projekta. Posebno bismo istakli kvalitetnu saradnju, poštovanje dogovorenih rokova i pokazanu fleksibilnost u određivanju prioriteta imajući u vidu složenost poslovanja JP Direkcija za planiranje i izgradnju Kraljevo. Pokazan je visok nivo profesionalnosti i posvećenosti detaljima.

Nenad Nerić,
direktor JP Direkcija

 

Prema mojim saznanjima u Srbiji ne postoji trenutno besplatan web portal ili druga interaktivna platforma koja bi omogućavala proaktivan pristup i davala odgovore na pitanja u vezi sistema menadžmenta. Mišljenja sam da bi sa eKonsaltingom bila evidentna ekonomska dobit u pogledu implementacije sistema menadžmenta. Zainteresovani mogu uvek lako započeti komunikaciju sa konsultantom i sami odrediti sadržaj, tok i trajanje konsaltinga, te dobiti odgovore na svoja pitanja.

Zoran Marković,
rukovodilac projektnog sektora RPK Niš

 

Jasno, praktično i logično. Nakon Vas znamo šta je i čemu služi sistem menaždmenta…

Snežana Marković,
upravnik Dom učenika srednje medicinske škole “Sestre Ninković“

 

Zahvaljujem Vam se na sjajnoj saradnji, poštovanju ugovorenih rokova, odličnom pristupu, stalnoj pomoći koju ste nam prružali i taktičnošću u radu sa našim zaposlenimia. Bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa konsultantom koji uvažava našu poslovnu praksu i iskustvo.

Igor Kordik,
direktor ACO građevinski elementi